måndag 18 augusti 2014

Välkomsbrev!


Välkomna alla barn och föräldrar till ett nytt läsår på Bockstensskolan!

Vi som kommer ansvara för klass 5B och 5C är Hanna Karlsson och Anna Fagenheim. Hanna kommer undervisa i Svenska och SO. I Matematik, NO och Idrott kommer Anna att undervisa. Eleverna kommer att även att ha Fredrik Lithén i idrott. I engelska kommer 5B att ha Cecilia Häggstam som är ny på skolan och 5C kommer att fortsätta med Kerstin Skyggesson. Ny syslöjdslärare är Yvonne Bengtsson och ny träslöjdslärare är Gunnar Forsberg. Hanna Duerlund fortsätter som bildlärare och Lina Ohlsson fortsätter att undervisa i Musik.

Alla kommer under första skoldagen få ett schema att ta med hem. Starttid på morgonen kommer att vara 08.10 alla dagar. 5B:s klassrum hittar ni bredvid biblioteket. Ingång i mitten. 5C:s klassrum hittar ni när ni går in genom den 3:e ytterdörren till  3-5-huset (från parkeringen). Då vi ska börja morgonen på ett lugnt och fint sätt kommer alla ytterdörrar att vara låsta till skolan börjar 8.10. För buss- och fritidsbarn finns rastvakter ute på skolgården. Tänk på kläder efter väder. Skicka gärna med frukt för att barnen ska orka hålla uppe koncentrationen under hela dagen.


5B och 5C kommer att ha gemensam idrott på onsdagar och torsdagar.

Vill man åka rollerblades/skateboard skall hjälm alltid användas.

Studiedagar under höstterminen är 25/9, 26/11 och 8/12. Alla elever är då lediga. V. 44 novemberlov. Höstterminen slutar 19 dec och vårterminen börjar 8 jan – 15.

Sjukanmälan görs före klockan 8 via vår skolassistent Eira Svensson på tel: 88667

Klasserna kommer att ha en gemensam blogg där vi kommer att lägga upp information och läxor. Stötta gärna era barn att följa med på bloggen. Ny adress är:

5bcbocksten.blogspot.se


Mer information läggs efter hand ut på bloggen. Har ni frågor kontakta gärna Hanna Karlsson eller Anna Fagenheim:



Med Vänlig Hälsning
Hanna Karlsson och Anna Fagenheim